• darkblurbg

Periodiek goed vloeronderhoud kan worden uitgevoerd door schoonmaakbedrijf Ten Dam Facilitair. Onder andere gespecialiseerd in tapijtreiniging en het reinigen van marmoleum en linoleum vloeren voeren wij vloeronderhoud met oog op kwaliteit uit.

Vloeronderhoud en tapijtreiniging door Ten Dam Facilitair

Vloeronderhoud is van belang voor optimaal behoud van de vloer in uw woning of gebouw.  Hierbij is het regelmatig reinigen van de vloer van groot belang, maar ook kan specialistisch onderhoud van belang zijn voor een lange levensduur van de vloer. Ten Dam Facilitair is onder andere gespecialiseerd in tapijtreiniging. Tapijtreiniging bij vloeronderhoud kan door ons worden uitgevoerd door middel van zowel droogreiniging als sproei-extractie.

Reiniging en bescherming van marmoleum en linoleum vloeren

Professionele reiniging van marmoleum en linoleum vloeren kan opbouw van vuil en zeepresten voorkomen. Daarnaast biedt het aanbrengen van een waslaag bij dergelijke vloeren extra bescherming voor behoud van de vloer. Vloeronderhoud wordt door onze opgeleide medewerkers op vakkundige wijze uitgevoerd. In goed overleg met de klant worden de wensen besproken en wordt er een passende plan van aanpak bij vloeronderhoud gerealiseerd.