• darkblurbg

Ten Dam Facilitair is een professioneel schoonmaakbedrijf gevestigd in Hengelo. Wij leveren verschillende diensten in de schoonmaakbranche aan een diversiteit van klanten. Voor passende schoonmaakwerkzaamheden bij uw bedrijf met een optimaal schoon resultaat, is schoonmaakbedrijf Ten Dam Facilitair u graag van dienst.

Diensten van Schoonmaakbedrijf Ten Dam in Hengelo

Glasbewassing
De glazenwassers zijn specialistisch opgeleid om glasbewassing professioneel en met kwaliteit uit te voeren. Afhankelijk van de situatie wordt glasbewassing gerealiseerd met ladders of hoogwerkers.

Gevelreiniging
Gevelreiniging is één van de werkzaamheden welke weinig voorkomen, mocht u toch besluiten dit te laten doen dan bent u bij ons als schoonmaakbedrijf Hengelo aan het goede adres. Samen met u wordt er bekeken op welke manier uw gebouw te reinigen om tot een zo goed mogelijk resultaat te komen.

Vloeronderhoud
Wij reinigingen tapijt op vakkundige wijze door middel van droog reinigen of sproei-extractie. Tevens zijn onze medewerkers gespecialiseerd in het reinigen marmoleum en linoleum vloeren en kunnen deze voorzien van een beschermende waslaag.

Interieurverzorging
Als schoonmaakbedrijf in Hengelo kunnen we van dienst zijn met het professioneel schoonmaken van werkplekken bij bedrijven in Overijssel. Afhankelijk van het gebruik kan interieurverzorging bij bedrijven dagelijks of wekelijks worden uitgevoerd.

Uw schoonmaakbedrijf uit Hengelo met service op maat

Schoonmaakbedrijf Ten Dam Facilitair in Hengelo staat voor een persoonlijke service. In goed overleg zijn eventuele andere diensten naast interieurverzorging, glasbewassing, vloeronderhoud en gevelreiniging  natuurlijk ook mogelijk.