• darkblurbg

Voor professionele glasbewassing kunt u terecht bij Ten Dam Facilitair. Glasbewassing wordt uitgevoerd door onze specialistisch opgeleide glazenwassers waarmee een professionele aanpak gerealiseerd wordt. Met onze ervaring en expertise voeren we binnen en buiten glasbewassing met kwaliteit voor u uit.

Volledige aanpak bij glasbewassing

Glasbewassing wordt periodiek uitgevoerd voor behoud van schone en heldere ramen. Dit draagt bij aan een nette uitstraling van uw gebouw. Wij voeren glasbewassing uit bij diverse bedrijven, scholen en instellingen. Iedere situatie vereist een specifieke aanpak waarbij werkwijze en materiaal op elkaar worden afgestemd. Afhankelijk van het pand kunnen de glazenwassers onder andere gebruik maken van een ladder of hoogwerker. Door de diversiteit aan professionele werkwijzes van de vakkundige glazenwassers wordt er kwaliteit schoonmaakresultaat nagestreefd. 

Ervaren glazenwassers met service op maat

Waarom kiezen voor de glazenwassers van Ten Dam Facilitair voor de uitvoering van glasbewassing? Als jong en energiek schoonmaakbedrijf streven we een optimaal resultaat met passende service. We houden rekening met uw wensen zodat glasbewassing door onze glazenwassers naar volledige tevredenheid wordt uitgevoerd.