• darkblurbg

Voor het uitbesteden van interieurverzorging kunt u terecht bij schoonmaakbedrijf Ten Dam Facilitair. Gevestigd in Hengelo kunnen wij van dienst zijn met interieurverzorging van bedrijven, scholen en instellingen in de omgeving van Overijssel.

Kies Ten Dam Facilitair voor interieurverzorging op maat

Een schone werkplek is van groot belang voor een prettige en efficiƫnte manier van werken. Ten Dam Facilitair voert zowel kleine als grote projecten voor interieurverzorging uit voor een diversiteit aan klanten. Van een klein kantoor tot groot bedrijf, onze opgeleide medewerkers zorgen voor een passende manier van schoonmaak die geheel voldoet naar uw wensen. Van het stofvrij maken van de werkplek, schoonmaken van de vloer tot het reinigen van het sanitair, interieurverzorging wordt op passende wijze gerealiseerd.

Interieurverzorging door opgeleide schoonmakers

De opgeleide schoonmakers gaan bij interieurverzorging zorgvuldig en vakkundig te werk. Op persoonlijke en directe wijze zijn we behulpzaam, zodat wij klanten naar volledige tevredenheid van dienst kunnen zijn. Voor een professioneel resultaat bij interieurverzorging van uw bedrijf, is schoonmaakbedrijf Ten Dam Facilitair u graag van dienst.